Kend din krop (endnu bedre)

– den vil belønne dig for det!


Rigtig mange mennesker døjer regelmæssigt med muskelsmerter; symptomer på skader og problematikker med bevægelsesapparatet. Det har ofte udspring i en nedslidende hverdag, fyldt med uhensigtsmæssige vaner og rutiner. Hvis du er et af ofrene for en belastende hverdag, så ved du, hvad jeg taler om, og så vil jeg foreslå dig at følge min blog.

Jeg hedder Mads Reedtz, og er indehaver af klinikken Fysiomassøren i Nørresundby. Jeg er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massageterapeut, og arbejder ved siden klinikken også som behandler for Vicuras, som tilbyder sundhedsordninger til erhvervslivet. I bagagen har jeg en bachelor i historie fra Aalborg universitet, samt erfaring fra erhvervslivet fra min tid som elektriker.

Jeg har valgt at starte min blog, dels for at dele min viden med mine følgere og derigennem give dem større indsigt i deres specielle situation og mulighed en grad af selvhjælp (det er derfor, jeg synes, du skal hænge på), dels fordi input og feedback på mine opslag gør, at jeg selv bliver klogere på hvad der rør’ sig derude; hvilke problemer folk oplever i hverdagen og derigennem kan blive en endnu bedre hjælp for dig.

Skulle du allerede føle behov for en afklaring af dine smerter, så kontakt mig, så vi kan kigge på sagerne i klinikken.

I min blog kommer du til at finde råd og vejledning i forhold til din krop; hvad der kan have forårsaget dine smerter, og hvad du selv kan gøre for at afhjælpe det og forebygge nye skader. Anatomi, fysiologi og bevægelsesapparatet kan opleves som komplicerede emner, og jeg skal derfor holde mine opslag inden for tre hovedkategorier:

Anatomi og fysiologi for lægmænd.

Øvelser til- og viden om specifikke muskelgrupper/problematikker

Blandet råd og vejledning, plus besvarelser på jeres feedback.

Hvert opslag vil blive skrevet i et letlæseligt sprog, så alle har mulighed for at følge med. Du er meget velkommen til at stille spørgsmål og har du noget bestemt, som du gerne vil høre nærmere om, så skal du være velkommen til at sende mig en mail på kontakt@fysiomassoren.dk og så skal jeg bestræbe mig på at give dig de svar, du søger.

Det er mit håb, at du har fået lyst til at blive hængende. Vores fælles mål er, at DU skal få det bedre med din krop – jeg skal i hvert fald gøre min del!

Og husk, livet er for kort til muskelsmerter!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *