Samarbejdspartnere

I samarbejde om en sundere fremtid!

Fysiomassøren arbejder sammen med flere forskellige sundheds- og livsstilsfagpersoner, samt med foreninger, der også interesserer sig for sundhed og velvære. Fysiomassøren ønsker samarbejde, der fremmer forståelsen for sundhed, velvære og kroppen, således at flere kan få en sund og smertefri hverdag, hvor muskelspændinger, spændingshovedpiner og stress, ikke fylder

Sundheds- og livsstils fagpersoner

Yoga med Mathilde - v. Mathilde Kellberg

Min tilgang til yoga lægger vægt på mobilitet frem for fleksibilitet og på at styrke kroppen via bevægelse. Mine yogatimer bærer altid præg af leg og udforskning, da jeg mener at det skal være sjovt og lærerigt at træne. Jeg har særlig ekspertise inden for hypermobilitet og inden for genoptræning efter fødsel.

Mia Cooper Pedersen - Udstræknings- og fleksibilitets instruktør

Jeg har en baggrund som coach og et kursus i fysioterapi med henblik på udstræk. Efter 5 års udstræk har jeg personligt kunne mærke fordelene ved øget smidighed, som jeg glædeligt deler med andre som fleksibilitets instruktør.

Stronger by Søjborg - V. Mathias Søjborg

Hos Mathias er det jeg'et der er i fokus, når der trænes muskler og disciplin. Mathias har stor erfaring indenfor kampsport, særligt den unikke sportsgren der hedder Armoured Combat! Så tænder sværd & kamp for din motivation, så er det Mathias du skal snakke med.

Christine Schmidt-Nielsen - Din Vanecoach & Madmentor

Christine hjælper sine klienter med at få et mere naturligt og sundt forhold til dem selv, deres krop og deres forhold til mad. Føler du at dine spiservaner kontrollere dig og vil du gerne genvinde pladsen ved roret, så er Christine den rette for dig.

Foreninger & Virksomheder

Vicuras

FysioMassøren indgik i 2021 et samarbejde med Vicuras som en af deres behandlere. Vicuras tilbyder danske virksomheder sundhedsfremmende løsninger for deres ansatte.

FDFM - Foreningen for Danske Fysiurgiske Massører

FysioMassøren indgik i 2022 et samarbejde med Dansk Behandlerforbund til fordel for klinikkens medlemmer.

HEMA Aalborg

FysioMassøren indgik i 2021 et samarbejde med fægtekluppen HEMA Aalborg og tilbyder nu dets medlemmer 10% på alle behandlinger.

Ønsker du at blive samarbejdspartner med Fysiomassøren? - Klik på knappen og kontakt klinikken