TAK FOR DIN BESTILLING

En bekræftigelsesmail er blevet sendt til den oplyste mailadresse.

Har du spørgsmål vedr. din bestilling kan du altid kontakte klinikken via vores mail: kontakt@fysiomassoren.dk

Før behandlingen

Når du har bestilt en behandling, så er der nogle ting du selv kan gøre for at optimere din oplevelse.

  • Tag gerne noget behageligt/ løst tøj på, som ikke klemmer eller kommer i vejen under behandlingen.
  • Tag behageligt og dækkende undertøj på. Går du med bh, skal du vælge en model der er nem for behandleren at åbne og lukke, imens du ligger på briksen og som der gerne på komme lidt massageolie på.
  • Har du langt hår skal du have et elastik med til at sætte det op, så ikke det kommer i vejen under behandlingen.

Under din behandling må du ikke:

  • Være beruset, eller påvirket af euforiserende stoffer.
  • Være påvirket af smertestillende eller søvndyssende medicin.
  • Være usoigneret.
  • Tager du medicin, som kan skabe komplikationer for behandlingen (f.eks. hjernemedicin, blodfortyndende medicin, gigtpiller, mv.) skal du først snakke med egen læge og blive godkendt til at modtage fysiurgisk massage, samt fortælle dette til behandleren inden behandlingen.
  • Overholdes reglerne ikke, forbeholder klinikken sig retten til at afvise klienter uden refundering af den bestilte tid.

Bestilling, afmeldig & afbrud

Alle bestillinger lavet hos Fysiomassøren anses som bindende og dermed menes, at har man booket en aftale hæfter man for den tidsperiode man har bestilt.

Skulle du af den ene eller den anden grund være nødsaget til at aflyse eller flytte din behandling, skal dette ske senest inden middag (12.00) dagen før din aftale for at få fuld returret.

Bliver der afmeldt eller flyttet tid senere end kl 12.00 dagen før den bestilte behandling vil der blive pålagt et afmeldingsgebyr på 50% af behandlingsprisen.

Meldes der ikke afbrud eller flytning, og udeblives aftalen vil der blive pålagt et gebyr på den bestilte behandlings fulde beløb. 

Skulle Fysiomassøren være nødsaget til at afmelde din bestilte behandling vil du blive informeret derom, så snart det er muligt.